Lastefestival tutvustab eri rahvaste kultuure

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teist korda toimub sel laupäeval Pärnus Fringe festivali raames lastefestival Lapsepõlvemaagia, kus Rüütli tänava ja Lastepargi vallutavad lapsed.

Tänavuseks teemaks on valitud “Reis ümber maailma”. Tantsu, muusika, mängu ja muinasjuttude kaudu õpitakse tundma eri rahvaste kultuure Indiast Islandi ja Araabiast Ameerikani. Toimub muinaslaulude ühislaulmine, sõdalaste koja loeng ja näidisvõitlus, maa, vee, tule ja taevaga koosliikumise rännak, eri maade tantsude disko ja palju muudki.

Tegevust ja avastamisrõõmu jätkub kogu päevaks kõigile lastele ja lapsemeelsetele. Peale põnevate esinejate tegutsevad festivalil vahvad õpitoad, lastelaat ja vanematehoid. Samuti on kohal jõuluvana Korstna talu poni Rubla, patsipunuja, näomaalija, hennakunstnik. Õpitubades saab valmistada indiaani peakatteid, puust purjekaid, Hiina ja Hispaania lehvikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles