Pärnu linnameeskond kaotas trilleris Nõmme Kaljule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatamata sellele, et Nõmme Kalju on meistriliiga liider ja Pärnu linnameeskond punane latern, kasutasid pärnakad vastase üleolekutunde ära ja olid viigipunktile lähedal.
Vaatamata sellele, et Nõmme Kalju on meistriliiga liider ja Pärnu linnameeskond punane latern, kasutasid pärnakad vastase üleolekutunde ära ja olid viigipunktile lähedal. Foto: Mailiis Ollino

Teisipäeval mängiti Eesti jalgpalli meistriliigas järjekordne voor, kui Pärnu linnameeskond pidi imelisele teisele poolajale vaatamata liiga liidrile Nõmme Kaljule 3:4 alla vanduma.

Mäng Nõmme staadionil algas võitluslikult ja võimalustevaeselt. Nõmme meeskond hoidis küll rohkem palli, ent pärnakad võitlesid visalt kaitses.

Kohtumise esimene võimalus oli hoopis 11. minutil pärnakas Envar Lauteril, kes sai paremalt äärelt värava ette terava söödu, kuid ei ulatunud napilt pallini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles