Küttepuud maksavad sel aastal niisama palju kui mullu

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühe suvega võib saada suhteliselt kuivad küttepuud, kui need on lõhutud halgudeks, laotud riita varakevadel, kaitstud vihma eest ning olnud kuival suvel tuulises ja päikesepaistelises kuivamiskohas.
Ühe suvega võib saada suhteliselt kuivad küttepuud, kui need on lõhutud halgudeks, laotud riita varakevadel, kaitstud vihma eest ning olnud kuival suvel tuulises ja päikesepaistelises kuivamiskohas. Foto: Urmas Luik

Küttepuude müüjad, kes Pärnu Postimehes kuulutavad ja telefonile vastasid, kinnitasid, et mullusega võrreldes pole nende kauba hind tõusnud.

Paljudes kuulutustes ei ole hinda lisatud. Põhjus peitub selles, et hind sõltub ostetavate küttepuude kogusest ja pikkusest, mõnel puhul ostja asukohastki.

Firma, mille peamine tegevusala on kaminapuude eksport põhiliselt Skandinaavia maadesse, kuid mis müüb kütttepuid Pärnumaalgi, pakub näiteks 50 sentimeetri pikkusi halge, mida enim ostetakse, kuue ruumimeetri jagu hinnaga 300 eurot. Ettevõtte esindaja, kes telefonikõnele vastas, kuid ei soovinud oma nime öelda, sest väitis, et reklaami nad ei vaja, soovitas, et soodsaim on osta puid kümme ruumi. Võrreldes kuivade ja märgade küttepuude hinda, tuleb viimasena mainitute ruumimeeter 10–15 eurot odavam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles