Korvpalliklubi seab hooaja atra

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik Pärnu meistriliigahooajad kaasa mänginud Rannar Raap läks Rakverre Andres Sõbra käe alla.
Kõik Pärnu meistriliigahooajad kaasa mänginud Rannar Raap läks Rakverre Andres Sõbra käe alla. Foto: Ants Liigus

KK Pärnu noored rassisid koondises, fännid jagasid mulluse hooaja tiitleid, treenerid ja mänedžer löövad uut meeskonda kokku. Niisugune on selle klubi suvi.

Esindusmeeskonna läinud hooaja hingeks valiti meeskonnale nii platsil kui pingil endast maksimumi andnud, nüüd küll kahjuks selles särgis mitte jätkav Elgar Tamsalu. Fännide lemmiku auhinna võttis sõbraliku suhtlemisviisiga peatreener Heiko Rannula, omakorda fännide esinumber on Rando Lillepa.

Aasta arenenuimaks mängijaks kuulutati peatreenerilt arvestatavaid mänguminuteid, mõnes mängus isegi põhiviisikukoha teeninud Mihkel Kirves, aasta tõusev täht oli Robert Valge, stabiilseima mängija tiitel kuulus Sandis Silavsile, suurima võitleja au meeskonna vanimale, aga energilisimale mängijale Silver Leppikule. Pärnu Vee eriauhind anti Rannar Raabile, aasta tegijaiks hääletati klubi eestvedaja Mait Käbin ja tema abikaasa Margit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles