Aus leidja tagastas mehele üle 3000eurose rahapaki

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kentuki pubi siseõu. Foto on illustreeriv.
Kentuki pubi siseõu. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus Kentuki pubis leidis laupäeva hommikul aset vahejuhtum, kus pubi hooviuste lähedal asuva laua alt leidis noor ema piraka rahapaki, mis hiljem tagastati selle kaotanud mehele.

Kentuki pubi juhataja Marko Holtsmann kirjeldas, kuidas laupäeva hommikul pöördus nende teenindaja poole pubi külastanud noor ema ühes väikese lapsega ja teatas, et leidis pubi hoovist suure rahapaki. „See oli ikka tõsine klots, kokku 3170 eurot,“ sõnas Holtsmann.

Rahapakk oli lebanud pubi hoovis laua all, üsna hooviuste lähedal. Hämmingus pubitöötajadki ei osanud arvata, kuidas nii palju raha sinna sattus. Igaks juhuks pandi raha selle päritolu väljaselgitamiseni pubi seifi hoiule.

Umbes tund pärast mainitud vahejuhtumit jõudis pubisse suviselt paljasjalgne ja palja ülakehaga ähmis vene mees, kes teatas, et kaotas suure summa raha, ja küsis, ega pubitöötajad seda leidnud ole. 

Õnnelik mees sai oma raha tagasi ja jättis Kentuki pubi teenindajalegi tänutäheks leiutasu.

Kentuki pubi juhataja kiitis väga raha leidnud noort ema. „Tore, et meie seas selliseid ausaid inimesi on, ja see lugu lõppes kõigi jaoks õnnelikult,“ oli Holtsmann rahul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles