Korraldajad: Weekend Festival Baltic õnnestus 100 protsenti

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festivali kolmas päev.
Weekend Festivali kolmas päev. Foto: Madis Sinivee

Eelmisel nädalavahetusel Pärnus esimest korda toimunud Weekend Festival Baltic õnnestus festivali pressiesindaja Gunnar Viese teatel 100 protsenti ja festivali tooteid tarbis üle 90 000 inimese.

Korraldajate teatel möödus Weekend Festival Baltic suuremate vahejuhtumiteta ja pälvis osavõtjate sooja poolehoiu, kogudes kiidusõnu nii publikult kui esinejatelt. Kolmeks päevaks hingas kogu Pärnu festivali rütmis ja linnas külastas festivalikontserte, järelpidusid ja ööbis telklaagreis kokku üle 90 000 inimese.

Festivali peakorraldaja Hardi Loog lausus, et juba on alanud Weekend Festival Baltic 2016 ettevalmistused. "Meil on ääretult hea meel, et festivaliplatsil valitses külastajate vahel sõbralik suhtumine ja publik oli tulnud nautima suurt tantsumuusikapidu. Samal ajal oleme juba suunanud oma pilgu tulevikku, et pakkuda rahvale samasugust elamust järgmistel aastatel," lausus Loog.

Festivali korraldustoimkond tänab väga hea koostöö eest politseid, päästeametit, Pärnu linna ja loomulikult arvukat publikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles