Karin Õunap: Pärnu linnavalitsuse vastus linnavolinikule

, Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Õunap.
Karin Õunap. Foto: PP

Pärnu linna avalike ürituste lubade väljastamise komisjon lähtub oma tegevuses Pärnu linnavolikogu määrusest ”Avaliku ürituse korraldamise ja pidamise kord“.

Avalike ürituste puhul on linnavalitsuse kontaktisik komisjoni esimees või esimehe asetäitja. Iga ettevõtmise korraldamise loale märgitakse lisatingimusena korraldaja kohustused: nõuded, vastutus ja järelevalve, mille alla kuulub nii heakord kui turvalisus.

Peale regulatiivse esindatuse on valdaval osal üritustest kohal keegi linnavalitsuse liikmetest, muu hulgas seismaks hea nende samade kvaliteediootuste realiseerumise eest, mille pärast Valter Parvegi südant valutab. Näiteks oli suve tippüritusel Weekend Festivalil abilinnapea Rainer Aavik sõna otseses tähenduses kogu peo vältel operatiivtööl väljaspool kontoriruume. Nii on see ürituse mastaapi arvestades muudelgi juhtudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles