Pärnu kolledž koolitab turismiga tegelejaid Gruusiast ja Valgevenest

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismiüliõpilased Tariel Nagervadze Gruusiast, Jelena Janovitš, Anastasia Beker, Maria Šabanova ja Anastasia Burdukevitš Valgevenest ja Marina Gorgiladze Gruusiast on tulevased turismikorraldajad.
Turismiüliõpilased Tariel Nagervadze Gruusiast, Jelena Janovitš, Anastasia Beker, Maria Šabanova ja Anastasia Burdukevitš Valgevenest ja Marina Gorgiladze Gruusiast on tulevased turismikorraldajad. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval alustas Pärnu kolledžis tööd nädalapikkune rahvusvaheline suveülikool, kus teemaks on Thbilisi ja Minski kui turismipiirkonna jätkusuutlikkus, mida tagada turismisündmustega. Osalejad on turismiettevõtjad ja -spetsialistid ning üliõpilased Gruusiast ja Valgevenest.

“Tudengitele on see suveülikool, kuid spetsialistidele õppereis teadmiste kinnistamiseks ja kogemuste saamiseks sündmuskorralduse vallas,” selgitas kolledži turismimajanduse assistent Tatjana Koor.

Suveülikool on osa välisministeeriumi arengu- ja humanitaarabina rahastatavast projektist, mis koosneb kahest osast: õppetöö ja kogemuste jagamine Gruusias ja Valgevenes ning õppesõit ja suveülikool Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles