KK Pärnu palkas Ameerikast keskmängija

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taj Gray on Oklahoma ülikooli lõpetamise järel olnud ka NBA klubi Los Angeles Clippers huviorbiidis.
Taj Gray on Oklahoma ülikooli lõpetamise järel olnud ka NBA klubi Los Angeles Clippers huviorbiidis. Foto: Erakogu

Korvpalliklubi Pärnu sõlmis lepingu üheksa aastat tagasi NBA klubide huviorbiidis olnud keskmängija Taj Grayga, ameeriklane peaks pärnakatega ühinema septembri alguses.

“Pikkisin seda meest juba mullu, aga nüüd saime kaubale. Olen tema kohta mitmelt treenerilt küsinud ja ta endaga vestelnud ning arvan, et ta peaks olema meile väga vajalik korvialune jõud. Gray on suurte kogemustega füüsiliselt tugev lauavõitleja, kellel on ka viset,” rääkis KK Pärnu meeskonna peatreener Heiko Rannula.

Rannula teab, et ülikooliaegadel oli Taj Gray USAs kõva tegija, paraku NBA draft’is teda ei valitud ja siis siirdus ta Euroopasse. Kus mängis, kuni sai kolm aastat tagasi põlvevigastuse ja naasis ookeani taha seda ravima. USAs mängis Gray viimastel aastatel väiksemates liigades, aga oli valmis Euroopasse tagasi tulema ja nii Pärnu temaga jutule saigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles