Lavassaare kutsus külla naabrid Jõõprest ja Vahenurmest

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleriigilisel maapäeval võtsid Lavassaare külaseltsi liikmed Merle Lillak ja Eero Lillak vastu tunnustuskirja ja kingituse kui 2015. aasta küla nominendid.
Üleriigilisel maapäeval võtsid Lavassaare külaseltsi liikmed Merle Lillak ja Eero Lillak vastu tunnustuskirja ja kingituse kui 2015. aasta küla nominendid. Foto: Silvia Paluoja

Audru valla Lavassaare külaselts otsustas enda poole kutsuda Jõõpre ja naabrite juurest Halinga vallast Vahenurme küla esinduse ja korraldada esimest korda “Kolme kandi külapäeva”.

“See on meie külaseltsi algatus, et saada tuttavaks ja hoogustada lähinaabrite kooskäimist,” ütles Lavassaare külaseltsi juhatuse liige Merle Lillak.

Jõõpre küla (433 elanikku) on Lavassaare aleviku (471) piirinaaber nagu üle raba jääv Vahenurme küla (162). Kuni Audru vallaga ühendamiseni oli Lavassaare eraldi omavalitsus, sellest sügisest hakkavad aleviku lapsed esimesest klassist peale viie kilomeetri kaugusel Jõõpres koolis käima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles