Sõprus kuulub nüüd eraomanikule

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taastusravikeskuse Sõprus peamaja.
Taastusravikeskuse Sõprus peamaja. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eile veidi enne tööpäeva lõppu allkirjastasid Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja Mait Talvoja ja Pärnu Ravikeskus OÜ omanik Argo Pärn lepingu, mille järgi müüakse taastusravikeskuse Sõprus aktsiad Pärnu Ravikeskusele.

Pärnu Ravikeskus maksis Sõpruse aktsiate eest 23 401 000 krooni. Selle raha oli ettevõte enne lepingu allkirjastamist linnavalitsusele juba üle kandnud.

Aktsiate omandiõigus läheb Pärnu Ravikeskusele üle täna, mil väärtpaberite keskdepositoorium väärtpaberite omanikku muudab.

Pärast augusti keskel toimunud aktsiate enampakkumise tulemuste selgumist rääkis Pärn, et ta kavatseb sanatooriumi teenuste hulka lisada keskmise ja sügava puudega inimeste ravi- ja rehabilitatsiooniteenused.

Kuna detailplaneering lubab Sõprusele juurdeehituse teha, kavatseb Pärn selle välja ehitada, rajades Pärnusse raviotstarbelise veekeskuse. “Vajadus selle järele on, iseasi, kuidas investeeringuid suudame hankida,” ütles ta.

Varem on Pärn Pärnu linnalt ostnud Kuninga 24 hoone, kus tegutseb Anni akadeemia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles