Pärnu kanuuaerutajatel jäi täissaagist veidi puudu

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Karlson.
Joosep Karlson. Foto: Erakogu

Tallinnas Harku järvel peetud Eesti noorte ning täiskasvanute aerutamismeistrivõistlustel teenisid pärnakad 18 medalit, Anette Baumil ja Joosep Karlsonil jäi vaid üks kuld maksimumsaagist puudu.

Anette Baum võitis meistritiitli ühesüsturite 500 ja 1000 meetri distantsil ning koos viljandlanna Eve Külasaluga kahesüstade 200 ning 500 meetris. Samuti istus ta koos Viljandi, Tallinna ja Narva süsturiga 500 meetri kulla teeninud neljases. 200 meetri ühesüstade sõidus kaotas ta endast tunduvalt vanemale narvalannale Natalja Tortsovale.

Viimastel aastatel Eesti kanuuaerutamises nii-öelda puhast tööd teinud Joosep Karlson oli seegi kord esimene 200 meetri sõidus nii ühesel kui kahekanuul koos klubikaaslase Andreas Baumiga. Sama stsenaariumiga võeti kullad 500 meetris, aga 1000 meetri ühekanuude distantsil kukkus Karlson 25 meetrit enne finišit liidripositsioonilt paadist välja ja kulla sai Andreas Baum. Koos võideti taas kahekanuude sellegi distantsi kuld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles