Piia ja Andrese elav raamat tekitas lugejates vastukaja

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige pärnumaalane Andres Metsoja oli üleriigilisel maapäeval üks elavaid raamatuid, kes huvitus “lugejate” mõtetest ja tegelikust elust.
Riigikogu liige pärnumaalane Andres Metsoja oli üleriigilisel maapäeval üks elavaid raamatuid, kes huvitus “lugejate” mõtetest ja tegelikust elust. Foto: Silvia Paluoja

Selle üle, kuidas linn ja küla üksteisele käe ulatavad ja mismoodi looduskaitse eirab talupojatarkust, arutlesid Säreveres 11. maapäeval Piia Karro-Selg ja Andres Metsoja, teema tekitas osalejais vastukaja.

Pärnu Raeküla Vanakooli keskuse juhataja, MTÜ Selts Raeküla juhatuse liige Piia Karro-Selg arutles teemal “Küla on linnas, linn on külas” ja keskendus linnaliste asumiseltside koostööle külaseltsidega. Pärnu eelmine maavanem, riigikogu liige Andres Metsoja võttis südameasjaks teema “Looduskaitse ja inimene – meie kaasaja poliitiline väljakutse”.

Kümne elavas raamatukogus ligemale 400 osalejale “lugeda” raamatu teemad olid veel näiteks ettevõtlikkus ja sihile viiv teotahe, juhuste mõju meie otsustele, väikeriigi välispoliitikast olenev julgeolek, kogukondliku elulaadi edendamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles