Pärnumaal algasid kolledžite suvepäevad

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ega kokkutulekul ainult akadeemilisi jutte aeta, aega leitakse vaimukaks meelelahutusekski. Pildil on hetk kokkutulekust Peipsi ääres, kui korraldaja oli TTÜ Virumaa kolledž.
Ega kokkutulekul ainult akadeemilisi jutte aeta, aega leitakse vaimukaks meelelahutusekski. Pildil on hetk kokkutulekust Peipsi ääres, kui korraldaja oli TTÜ Virumaa kolledž. Foto: Valter Parve

Neljapäeval algasid Penu külas Häädemeeste vallas Kosmonautika puhkekeskuses üle-eestilised kolledžite suvepäevad, mida tänavu korraldab Tartu ülikooli Pärnu kolledž.

Kosmonautika puhkekeskusesse jõudsid eile hommikul Tallinna ja Tartu ülikooli ning Tallinna tehnikaülikooli kolledžite esindajad – kokku umbes 60 inimest.

Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe rääkis, et ettekannete ja arutelude teemad hõlmavad hariduse regionaalset aspekti, kõrghariduse hetkeseisu, õppekavade dubleerimise vältimist ja muud, mis osavõtjate töös on olulised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles