PJK sai meistrite liigas hea mänguga valusa kaotuse

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskondade kätlemine enne Pärnu ja Pomurje mängu.
Naiskondade kätlemine enne Pärnu ja Pomurje mängu. Foto: PJK

Neljapäeval jätkus naiste jalgpalli Euroopa meistrite liiga alagrupiturniir, kui Pärnu jalgpalliklubi (PJK) naiskond pidi tunnistama lõpuks Sloveenia meistri ŽNK Pomurje 1:2 paremust.

Sloveenias Lendavas toimunud mängus šokeeris koduväljakul mänginud sloveenlasi juba 8. minutil Anastassia Morkovkina, kes viis pärnulannad juhtima.

Sellise seisuga kulges mäng 84. minutini, kui sloveenlastel õnnestus väravaesisest saginast 1:1 viigistada. Kahjuks õnnestus sloveenidel vaid kolm minutit hiljem lüüa oma teine värav ja 1:2 mäng lõppeski.

PJK Facebooki kodulehel seisis, et tegu oli kahe tõesti õnnetu väravaga ja pärnulannad väärinuks võitu. 

“Tegemist oli aga kindlasti ühe parema (kui mitte parima) mänguga meie esituses Champions League'i ajaloos,” teavitas PJK oma Facebooki lehel. “Olime küll mingi hetk kõva surve all, kuid nagu statistikagi näitab, andsime võrdse lahingu. Lööke sooritasime kokku 11, millest väravale seitse. Vastased vastavalt 19 ja kaheksa. Mitu võimalust jäi löömata nii meil kui vastastel.”

Kui 2006. aastal kaotas PJK  samale võistkonnale 1:7 ja mullu 0:4, siis nüüdseks on tublisti edasi liigutud. 

PJK-l on jäänud tänavuses meistrite liigas mängida vaid üks mäng, kui pühapäeval kohtutakse samas kohas Montenegro meistri Ekonomistiga. Selle mängu võitja saab neljaliikmelises grupis kolmanda koha. Et pärnulannade väravate vahe on parem, piisab neile kolmanda koha saamiseks viigist. 

Alagrupi võitja ja järgmisse ringi pääseja selgitavad pühapäeval Rumeenia meisternaiskond Olimpia Cluj ja pärnakate eilne vastane Pomurje.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles