Rootsi noored näitasid moodi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Shalomi abikeskus korraldas koos Rootsi noortega Rüütli platsil moeetenduse, eksponeeritud rõivad ja aksessuaarid sündisid teise ringi materjalidest.
Pärnu Shalomi abikeskus korraldas koos Rootsi noortega Rüütli platsil moeetenduse, eksponeeritud rõivad ja aksessuaarid sündisid teise ringi materjalidest. Foto: Erakogu

Pärnu Shalomi abikeskus pani Rüütli platsil lustliku moeetendusega punkti taaskasutust propageerivale konkursile “Uus on unustatud vana”.

Suve hakul välja kuulutatud konkurss kutsus inimesi üles Shalomi poes leiduvast kraamist uudseid ja omanäolisi esemeid valmistama. Üleskutsele reageeris seitse inimest.

“Enamik neist on Shalomi poe alalised kliendid, ent konkursist võttis osa üks Lääne-Virumaa daamgi, kes saatis meile posti teel kauneid kudumeid,” rääkis abikeskuse juhataja Anne Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles