Augustiunetus tõi üle 10 000 inimese Pärnu tänavatele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustiunetus Pärnus
Augustiunetus Pärnus Foto: Margus Kruut

Pärnus pühapäeva varahommikul lõppenud tänavafestival Augustiunetus tõi kesklinna tänavatele ja parkidesse suve viimaseid hetki nautima üle 10 000 inimese. Kokku toimus Supeluse tänava piirkonnas üle 80 kultuuriürituse ja avatud oli üle 60 üheõhtukohviku, vahendasid festivali korraldajad.

„Kuues Augustiunetus läks igati korda. Mitmekesine programm ja mõnus ilm tõid Supeluse tänavale viimaseid suvehetki nautima hinnanguliselt üle kümne tuhande inimese. Aasta-aastalt jõuab festivalile aina rohkem pärnakaid ja külalisi väljastpoolt,” rääkis Augustiunetust korraldava mittetulundusühingu Kastan Taskus juhatuse liige Hille Hinsberg.  

„Rõõmu teeb, et paljud kohalikud ettevõtted on hakanud Augustiunetust oma tõsiseks partneriks pidama ja festivalil osalemine on jõudnud nende suvelõpukalendrisse. Väga tänulikud oleme kõigile neile, kes oma kunstiettevõtmise või üheõhtukohviku korraldamisega festivali võimalikuks ja meeldejäävaks tegid. Eriline tänu kuulub aga linnarahvale, kes aastaid on Augustiunetust festivalil osalemisega toetanud ja mürtsuga suvelõppu mõistvalt suhtunud,“ lisas Hinsberg.

Augustiunetuse peatelg oli traditsiooniliselt Supeluse tänav, kus toimusid muusika-, tantsu-, moe-, filmi- ja toidukunsti üritused. Kümne tunni jooksul ootas külastajaid üle 80 ürituse ja üle 60 üheõhtukohviku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles