Audru vald kutsus appi urbanistid

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Viljasaar pakkus välja hulga ideid, kuidas asulat senisest toimivamaks muuta, illustreerides oma juttu näidetega Skandinaaviast ja mujalt Euroopast.
Regina Viljasaar pakkus välja hulga ideid, kuidas asulat senisest toimivamaks muuta, illustreerides oma juttu näidetega Skandinaaviast ja mujalt Euroopast. Foto: Urmas Luik

MTÜ Linnalabor on Tallinnas tegutsev linnateemade kompetentsuskeskus, kus töötavad eksperdid esitlesid eelmisel nädalal Audru vallamajas oma tulevikuvisiooni Audru asulast.

Linnalaborit esindasid vallamajas toimud Audru ruumikava esitlusel Maria Derlõš, Regina Viljasaar ja Kaie Kuldkepp, kes suurele Audru keskasula kaardile olid joonistanud mitmesuguseid põnevaid ideid, mille abil annaks muuta vallakeskuse senisest atraktiivsemaks, sidusamaks ja elanike vajadustele vastavamaks.

“Tegu pole planeeringu, vaid kontseptsiooni ja visiooniga,” rõhutasid eksperdid, kes palusid end nimetada urbanistideks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles