Ööpäev möödus ilma kuritegudeta

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval valitsenuks korrakaitsjate ja -rikkujate vahel justkui ajutine rahu. Õrn ja habras nagu äsja sadanud lumi.
Neljapäeval valitsenuks korrakaitsjate ja -rikkujate vahel justkui ajutine rahu. Õrn ja habras nagu äsja sadanud lumi. Foto: Urmas Luik

Mida teevad politseinikud ja pätid päeval, mil ühtki toimepandud kuritegu ei registreerita? Neljapäeval just üks selline päev Lääne prefektuuris oligi.

“Satub selliseid päevi sekka, aga üsna harva,” tõdes Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Grak. Tema selgitusel aga ei tähenda see sugugi, et politseinikel nüüd päev läbi oma ajaga midagi tarka teha polnud.

“Ega see, et ühel päeval ei ole värskelt toime pandud kuritegude kohta teateid, tähenda, et muid asju uurida ei oleks,” selgitas Grak, et menetluses on küllaldaselt varasemaid juhtumeid, mis korrakaitsjaid rakkes hoiavad. Samuti tegeldakse liiklusjärelevalvega, toimetavad piirkonna- ja noorsoopolitseinikud ja tehakse muid politseitööle spetsiifilisi toiminguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles