KK Pärnu värbas enda ridadesse ameeriklasest mängujuhi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

KK Pärnu värbas endale mängujuhiks 23aastase ameeriklase Gary Winstoni, kes tuleb Eestisse mängima otse ülikoolist.

Pärnu peatreeneri Heiko Rannula sõnutsi on mees hea viskaja ja tugevate füüsiliste eeldustega mängujuht, kes on võimeline mängima viskava tagamängija positsioonilt, vahendas Eesti korvpalliliit.

"Leidsin Winstoni läbi agendi, mingit erilist juhust ei olegi. Meil oli vaja sellist tagamängijat, kes suudaks mängida kahel positsioonil. Meil on noored tagamängijad (Käbin ja Valge), kes ilmselt tuleval hooajal rohkem mänguminuteid saavad, seega vajasime universaalset mängumeest, kes on ka võimeline skoori tegema," rääkis Rannula KK Pärnu kodulehel.

Walla Wallast (Washington, Ameerika Ühendriigid) pärit Gary Winston on 183 sentimeetri pikkune mängija, kelle kohta on öeldud, et ta on Portland State'i ülikooli üks aegade paremaid kaugviskajaid.

Viimasel hooajal mängis Winston 28 mängus keskmiselt 31 minutit ja viskas 12 punkti. Peale korvpalli on mees mänginud heal tasemel jalgpalli. Teda on kirjeldatud kui kiiret ja agressiivset mängijat, kes on läbimurdja ja võimeline endale viskekohti tekitama. Vaatamata kasvule on ta kehaliselt tugev ja atleetlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles