Mängujuht USAst, keskmängija Guadeloupe’ilt!

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Winston.
Gary Winston. Foto: Erakogu

Korvpalliklubi Pärnu sõlmis lepingu ameeriklasest mängujuhi Gary Winstoniga, lõi käed viimati Guadeloupe’i saarel mänginud pärnakast tsentri Rain Raadikuga ning KK Pärnu mänedžer Mait Käbin ja peatreener Heiko Rannula ütlesid, et nüüd on meeskond lukus.

Gary Winston jõuab Eestisse 5. septembril. Tegemist on 23aastase mängijaga, kes on pärit Walla Wallast USA Washingtoni osariigist, lõpetas äsja ülikooli ning KK Pärnu on seega tema esimene välisklubi.

“Meil on vaja sellist tagamängijat, kes suudaks mängida kahel positsioonil ehk olla nii mängujuht kui ka skoorida. Winston peaks olema terav vend, küll vähemate kogemustega, aga midagi tänavu Rakverest Kalev/Cramosse kolinud Brandis Raley-Rossi sarnast,” rääkis KK Pärnu peatreener Rannula. “Meie noored tagamehed Robert Valge ja Norman Käbin saavad tänavu ilmselt rohkem mänguaega, aga me vajasime nende kõrvale universaali, kellelt punkte ootame.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles