Pärnu on homsest Euroopa rannavutipealinn

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasemel rannajalgpall on emotsionaalne, atleetlik, ülikiirelt vahelduvate situatsioonidega mäng. Alates homsest näeme selle ala tippe Pärnu rannas.
Tasemel rannajalgpall on emotsionaalne, atleetlik, ülikiirelt vahelduvate situatsioonidega mäng. Alates homsest näeme selle ala tippe Pärnu rannas. Foto: Ants Liigus

Homme avatakse Pärnus rannajalgpalli Euroliiga superfinaalturniir, maailmajao 16 parima meeskonna seas võistleb ka Eesti.

Tõsi küll, mitte peaauhindadele. Euroliiga võidule mängivad A-divisjonis esmalt ühes alagrupis maailma edetabeli liider Venemaa, tänavune maailmameister Portugal, Prantsusmaa ja Šveits, teises alagrupis Itaalia, Valgevene, Ukraina ja Hispaania ning gruppide võitjad kohtuvad omavahel pühapäevases finaalis.

Eesti (maailma edetabeli 49.) mängib superfinaaturniiri B-divisjonis ehk teise kaheksa seas, eesmärgiks tõusta järgmiseks suveks kõrgemasse seltskonda. Pärnu turniiri alagrupis mängitakse homme õhtul Norra (66.), reedel Inglismaa (35.) ja laupäeval grupi favoriidiks arvatava Ungariga (20.), pühapäeval on kohamäng B-divisjoni teise alagrupi sama koha saanuga. Selles teises alagrupis on Türgi, Aserbaidžaani, Rumeenia ja Tšehhi rannajalgpallurid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles