Rasmus Peetson teenis esmakordselt koondisekutse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust pärit jalgpallur Rasmus Peetson (rohelises), kes eelmisel hooajal liitus pealinna FC Levadia meeskonnaga, sai esmakordselt kutse Eesti koondisesse septembri alguses peetavateks EM-valikkohtumisteks Leedu ja Sloveenia koondisega.
Pärnust pärit jalgpallur Rasmus Peetson (rohelises), kes eelmisel hooajal liitus pealinna FC Levadia meeskonnaga, sai esmakordselt kutse Eesti koondisesse septembri alguses peetavateks EM-valikkohtumisteks Leedu ja Sloveenia koondisega. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnust pärit jalgpallur Rasmus Peetson, kes eelmisel hooajal liitus pealinna FC Levadia meeskonnaga, sai esmakordselt kutse Eesti koondisesse septembri alguses peetavateks EM-valikkohtumisteks Leedu ja Sloveenia koondisega.

Eesti koondise peatreeneri Magnus Pehrssoni esialgses valikus on 31 nime, kellest kõik väljakule ja pingile ei pääse, sest mängu protokolli saab kanda 23 mängijat.

Peale Peetsoni said pärnakatest koondisekutse veel Aserbaidžaanis Gabala FKs mängiv Sergei Zenjov ja FC Flora ründaja Rauno Alliku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles