Viikingi külalised lõbutsesid avapeol

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viikingi taastusravikeskuse vastse vee- ja saunakeskuse avapeole mahtus hulganisti õnnesoove ja kingitusi külalistelt ning muusikat, spaamõnusid, suupisteid ja tantsu võõrustajailt. Pildil basseinis esinenud Tuurit-Tuuriti tantsijad.
Viikingi taastusravikeskuse vastse vee- ja saunakeskuse avapeole mahtus hulganisti õnnesoove ja kingitusi külalistelt ning muusikat, spaamõnusid, suupisteid ja tantsu võõrustajailt. Pildil basseinis esinenud Tuurit-Tuuriti tantsijad. Foto: Urmas Luik

Ehkki taastusravikeskus Viiking võttis esimesed külastajad oma uues vee- ja saunakeskuses vastu kuu aja eest, peeti avapidu Pärnu uusimas spaakompleksis üleeile.

Traditsioonilise lindilõikamise ja õnnitluskõned jättis Viiking nimme lõikuskuusse, kuna 6. augustil möödus 22 aastat päevast, mil kunagise merekooli sööklaks ja ühiselamuks kerkinud hoones avati meremeestele mõeldud hotell.

Praegusel Viikingil on omaaegse hotelliga siiski vähe ühist, sest Viiking on üle 20 aastaga kosunud mitmekorpuseliseks moodsaks puhke-, lõõgastus- ja raviasutuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles