Jaak Prints esitab kodumaa karjeid

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Prints ”hulle” ülesandeid laval ei karda. “Kui need hetked parasjagu käsil on, siis pole aega mõelda, tuleb kütta. Küll pärast jõuab muljetada ja meenutada,” ütleb ta.
Jaak Prints ”hulle” ülesandeid laval ei karda. “Kui need hetked parasjagu käsil on, siis pole aega mõelda, tuleb kütta. Küll pärast jõuab muljetada ja meenutada,” ütleb ta. Foto: Teater NO99

Teater NO99 tuleb teisipäeval Pärnu Endlasse Jaak Printsi vaimuka ja lõbusa soololavastusega “Kodumaa karjed”, mis on ühtlasi pärast Peterburi-õpinguid Printsi Eestisse naasmise lavastus.

Kriitiline stand-up on emotsionaalne kokkuvõte häältest, millest moodustub nüüdisaegne Eesti inimene ja skisofreeniline Eesti.

Kõlavad spordikommentaarid, poliitikute kõned, lugejakirjad, reportaažid, laulud, loosungid, intervjuud, kuulutused, reklaamid ja pealkirjad viimasest 25 aastast. Neis tekstides pole muudetud isegi komakohti. Kuid ometi on kõik teisiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles