Vabaõhuüritustel häirivad suitsetajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsetamine.
Suitsetamine. Foto: SCANPIX

Tahaksin oma pettumust väljendada. Nimelt käisin 19. augustil koos lapselastega (täisealised) Kentuki pubis vana Baskini etendust "Kanuusõit algajatele" vaatamas.

Kõik sujus kuni selleni, et peaaegu igas lauas leidus suitsetajaid, kes valimatult suitsetasid. Ei olnud võimalik kohtigi vahetada, sest enamik istekohti oli hõivatud.

Olen ka enne käinud Kentuki välilava etendusi vaatamas, aga kunagi ei ole olnud nii häirivalt palju suitsetajaid. Ma tõesti ei mõista, kas ei suudeta olla ilma suitsetamata see tunnike, sest vaheaeg oli ju ka. Siis käis mõni tagavärava juures suitsetamas. Niipea kui etendus algas, tõusid suitsupilved jälle pea igast lauast. Olime kui ümber piiratud.

Minu ettepanek oleks, et suitsetajatel võiks olla eraldi lauad või peaks hoopis keelama sellistel üritustel teiste hulgas suitsetamise. See häiris tõesti väga. Sooviksin juhtida Kentuki pubi tähelepanu sellele asjaolule ja edaspidi mõelda sellele, et suitsetajad ei oleks koos mittesuitsetajatega.

Kirja autor on toimetusele teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles