Sindis ja Paikusel tegutseb vahtrapuude rüüstaja?

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänane Pärnu Postimees kirjutas ööl vastu esmaspäeva Sindi kooli sümboli, vahtra rüüstamisest, kus kellegi kuri käsi nüsis maha koolimaja ees kasvanud kena punase vahtrapuu.

Kas on see juhus või kokkusattumus, aga samal ööl langetati mitu noort vahtrapuud ka mõni kilolmeeter eemal Paikuse metsapargis.

Pargis mitu korda päevas jalutamas käiva Evald Kuke sõnutsi oli puid ilmselt väikese saega nüsitud ja seejärel murtud. „Teele oli laiali pillutatud neli-viis puud,“ ütles ta.

Kuke jutu järgi pole puude mahavõtmisega tekitatud kahju ilmselt kuigi suur, kuid see on ääretult rumal. „See on väga suur lollus. Kuidas inimestele küll sellised mõtted pähe tulevad?“ imestas ta.

Kuke jutu järgi nüsiti Paikuse metsapargi puid ilmselt ööl vastu esmaspäeva. „Toominga tänaval rakendus kella kahe paiku ühe maja häiresireen, aga kui turvafirma meeskond kohale jõudis, polnud kedagi enam näha,“ rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles