Pärnu tennisenoored võitsid rea medaleid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lissi Kubre.
Lissi Kubre. Foto: PP

Eesti noorte tennisemeistrivõistlustel teenis Pärnu Kesklinna tennisekooli 12aastane kasvandik Lissi Kubre T14 ja T16 vanuseklassi turniiridel neli medalit.

Oma ehk T14 üksikmängu poolfinaalis võitis ta endast edetabelis kõrgemal seisva Viljandi tüdruku Saara Orava, aga kaotas finaalis 1:6, 3:6 Carol Plakile. Paarismängus sai Kubre koos Pärnu Kalevi tennisekooli mängija Triinu Ruuliga pronksi. Lissi üllatas oma visa mänguga ka kuni kolm aastat vanemate ehk T16 turniiril, võites pronksmedali. T16 paarismängus said Lissi Kubre ja Pärnu Kuupalli tennisekooli esindaja Kärt-Triin Laagus samuti kolmanda koha.

Koguni viis medalit sai kaela Pärnu Kalevi tennisekoolis alustanud, alates läinud aastast Audenteses treeniv Henri Nael. P16 üksikmängus kuulus talle pronks, nii mees- kui segapaarismängus hõbe, P18 mõlemas paarismängus sai Henri Nael pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles