Abielupaar tõi päikese Palestiinast Pärnusse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle suve ühel kuumemal päeval palusime pildistamiseks Pärnu Postimehe asutaja Jannseni jahedasse embusse pugeda Palestiinas elaval abielupaaril, Pärnusse esinema tulnud palestiinlasel Sinan Mansouril ja eestlannal Helena Krinalil.
Selle suve ühel kuumemal päeval palusime pildistamiseks Pärnu Postimehe asutaja Jannseni jahedasse embusse pugeda Palestiinas elaval abielupaaril, Pärnusse esinema tulnud palestiinlasel Sinan Mansouril ja eestlannal Helena Krinalil. Foto: Urmas Luik

Uue teatri festival De Facto tõi suvisesse Pärnusse tantsima koreograaf Helena Krinali (26) koos oma palestiinlasest abikaasa Sinan Mansouriga (30).

Helena on küll Tartu tüdruk, aga võib suvepealinnagi üsna koduseks kohaks pidada: tal elavad siin sugulased ja tänu De Factole oli noorel naisel põhjust juba teist korda Pärnusse esinema tulla.

Pärnu Postimees püüdis Helena ja Sinani jutuajamiseks kinni eelmise nädala lõpul kesk kära- ja rahvarikast tänavamöllu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles