Pärnu lasteaiapõnne rõõmustavad uued ronilad ja voodid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liblika lasteaia poistel ja tüdrukutel on lasteaia õuele püstitatud ronimislinnakus nii vahva turnida, et liivakastimängudeks mahti ei jäägi.
Liblika lasteaia poistel ja tüdrukutel on lasteaia õuele püstitatud ronimislinnakus nii vahva turnida, et liivakastimängudeks mahti ei jäägi. Foto: Urmas Luik

Lasteaiad tõmbavad suvepuhkusele joont alla ja rühmad alustavad järgemööda õppeaastat. Mudilastel on lust pärast pausi lasteaeda tulla, sest suuremal või vähemal määral on remondivärskendust saanud kõik Pärnu lasteaiad.

Tore uudis on praegustele ja tulevastele lasteaiapõnnidele seegi, et linna kõigi 14 lasteaia hoovialale paigaldati sel suvel uued ronilad. Atraktsioonide ostuks tuli raha linnaeelarve kaudu riigilt, mitte lasteaedade endi eelarvest.

Et vajadused majati erinevad, anti lasteaedadele valida kahe eri ronila vahel. Valikus oli korvpallilauaga ronila kolme- kuni seitsmeaastastele ja liumäega kompleks kahe-kolmeaastastele koos paigalduse ja turvaala rajamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles