Rannajalgpalli superfinaali külastas kahe päevaga 10 000 pealtvaatajat

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus toimuvat rannajalgpalli Euroliiga superfinaali külastas esimese kahe päeva jooksul ligi 10 000 pealtvaatajat.
Pärnus toimuvat rannajalgpalli Euroliiga superfinaali külastas esimese kahe päeva jooksul ligi 10 000 pealtvaatajat. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus toimuvat rannajalgpalli Euroliiga superfinaali külastas esimese kahe päeva jooksul ligikaudu 10 000 pealtvaatajat.

Publikurohkeim oli teine päev, mil kohapeal käis 5500 huvilist, teatas Eesti jalgpalliliit. Seoses pealtvaatajate suure huviga tuli korraldajatel mõlemal päeval otsustavate mängude ajal sissepääsud sulgeda.

"Kuigi võistlusi pääseb vaatama tasuta, ei saa me turvalisuse huvides staadionile lubada rohkem inimesi, kui on tribüünidel istekohti. Seega tasub huvilistel varakult kohale tulla, sest ka täna on viimasteks kohtumisteks oodata täismaja," ütles Eesti jalgpalli liidu peasekretär Anne Rei. "Kui on täismaja, siis vaatame pärast iga mängu lõppu olukorra üle ja nii palju, kui inimesi lahkub, saab ka järgmiseks kohtumiseks sisse. Mõistetavalt võtab see protsess veidi aega, seega palume huvilistelt kannatust."

Eesti koondis kohtub täna õhtul alagrupi otsustavas mängus Ungariga.

Euroopa meister rannajalgpallis selgub homme õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles