Parkija ja parkimiskorraldaja pidasid trahvikviitungil mitu päeva kirjavahetust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valesti parkija ja parkimiskorraldaja kirjavahtus.
Valesti parkija ja parkimiskorraldaja kirjavahtus. Foto: Erakogu

Facebooki "Märgatud Pärnus 24/7" lehel kirjeldavad Pärnu ranna rajoonis parkijad parkimiskorraldajat, kes väärparkimise ees silma kinni pigistas ja 30eurose trahvi tegemata jättis.

Kui Pärnu rannas rannajalgpallilahinguid vaatama läinud autojuht unustas sõidukile parkimiskella paigaldada, leidis ta auto juurde naastes klaasipuhastaja vahelt nulleurose meeldetuletustrahvi.

"Järmisel päeval jalgpalli vaatama minnes jätsime parkimiskorraldajale trahviteate peale kirja "Aitäh! Pole kainet autojuhti! Eesti võidab! Palun veel üks nulltrahv!"  kirjutas autojuht.

Mängult tagasi tulnud, avastas parkija klaasipuhastaja vahelt uue kirja: "Hea meelega teeks, aga täna on teil M-parkimine peal. Äkki proovib homme uuesti!".

Testimaks, mis tuju parkimiskorraldajal järgmisel päeval on, jäeti taas jalgpallivõistlusi vaatama minnes parkimiskorraldajale kiri: "Täna proovisime uuesti! Õnnestus! Ei pannud parkima. Eesti võidab nagunii! Pallidega poisid soovivad ilusat suve!“.

Finaal vaadatud ja veidi mossis tujus tagasi auto juurde jõudnud, avastati  parkimiskorraldaja kiri "Aii ... aga täna oleks trahv 30€ . Vist jätan tegemata, hea tuju täna. Aga homme mind enam pole, olge korralikud edasi".

Teisel pool kirja soovis parkimiskorraldaja ilusat suve lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles