Rannavutikoondis tegi fantastilise turniiri

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taltuge nüüd kõik, väljendas kohtunike žest. Ja siis ilmusid punased kaardid.
Taltuge nüüd kõik, väljendas kohtunike žest. Ja siis ilmusid punased kaardid. Foto: Ants Liigus

Eesti rannajalgpallimeeskond, kes polnud seni Euroliiga finaalturniiridel võitnud ainsatki mängu, oli nüüd Pärnus B-divisjoni finaalis ja jäi alles penaltiseeria järel tõusuõigusest ilma.

Eestlased läksid tugevuselt teise kaheksa finaali Rumeenia vastu 2:0 juhtima, aga siis järgnes rannajalgpallis nii tavaline põnevusetendus. Peagi oli seis kogenud rumeenlaste löökidest 2:2 ja kuigi Eesti läks juhtima 3:2, 4:3, 5:4 ja 6:5, suutis Rumeenia alati kiiresti vastuvärava lüüa.

Viimasel, kolmandal perioodil läks lugu päris tuliseks. Kees üle Eesti väravavaht Markus Lukk, kes tõukas pikali teda mänguolukorras korduvalt provotseerivalt tonksanud rumeenlase. Seepeale lendas kohale rumeenlaste kapten Raj ja lõi Luki liivale siruli. Mõlemale punane kaart. Eesti jäi seega ilma hulga väravaid löönud ja avamängus norralaste penalti püüdnud võtmemängijast, keda mõne minuti pärast väga vaja olnuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles