Taevas langeb, Aurora upub, kunst kestab edasi

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Ateljeed on suured nagu kunstihoone, mõnel vaesemal kunstnikul nagu Pärnu uue kunsti muuseum,“ tutvustas Al Paldrok kunstnike Lemon Li ja Wang Xixi elu Hiinas.
„Ateljeed on suured nagu kunstihoone, mõnel vaesemal kunstnikul nagu Pärnu uue kunsti muuseum,“ tutvustas Al Paldrok kunstnike Lemon Li ja Wang Xixi elu Hiinas. Foto: Alar Raudoja

Näituse-festivali IN Graafika raames avatud näitustel Pärnu linnagaleriis raekojas ja kunstnike majas saavad kokku Hiina kunst, Eesti graafikute ja kujurite looming.

Eesti kujurite ühenduse näitus kannab nime “Taevas langeb / The Sky is falling” ja Marko Kekiševi koostatud Haapsalu graafilise disaini näitus on 2015. aastal pealkirjastatud “Isikupära / Individuality”, teemaks “Konflikt”.

Hiinlastest kunstnikepaar Lemon Li ja Wang Xixi tõi peale oma näituste “Positioned to Face the Mirror” ja “Sissi’s virtual World” kaasa kolleegide loomingut. Kõikide näituste kuraator on Al Paldrok ja kujundaja Taje Tross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles