Uus tantsukool keskendub loovusele

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Ristimets (paremal) ja Evelyn Uisk ootavad tantsijaid ja joogasõpru vastvalminud treeningsaalis, mida kaunistavad Ena Kõrva maalingud.
Janne Ristimets (paremal) ja Evelyn Uisk ootavad tantsijaid ja joogasõpru vastvalminud treeningsaalis, mida kaunistavad Ena Kõrva maalingud. Foto: Mehis Palotu

Teisipäeval Pärnu kesklinnas uksed avav Janne Ristimetsa tantsustuudio paneb rõhku laste ja täiskasvanute loovuse ning teadliku kehatunnetuse arendamisele.

Stuudios toimuvad jooga, loov- ja vabatantsu ning nüüdistantsu tunnid lastele teisest eluaastast gümnaasiumi lõpuklassideni ning tantsuõpe täiskasvanutele.

Stuudio eestvedaja Janne Ristimetsa sõnul pakub huvikool kehatunnetust ja loovust arendavaid tegevusi lastele väga varasest east alates, aidates sel viisil mudilastel areneda endaga heas kontaktis olevateks ja eri elusituatsioonides toimetulevateks noorteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles