Green motell sobib viisakale inimesele

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Inimesed on öelnud, et sõidavad meie majast juba aastaid mööda ja imestavad, mida sinna tühermaale küll rajatakse, kas ridaelamut või äkki hoopis vanadekodu,” märgib Green motelli juhataja Valdur Matt.
“Inimesed on öelnud, et sõidavad meie majast juba aastaid mööda ja imestavad, mida sinna tühermaale küll rajatakse, kas ridaelamut või äkki hoopis vanadekodu,” märgib Green motelli juhataja Valdur Matt. Foto: Mailiis Ollino

Sauga vallas Kiisa külas Pärnu-Rakvere maantee ääres tegutseb juba teist aastat tasapisi kasvades Green motell, kus on valmis 16 kahekohalist motellituba, teist niisama palju tube ootab möbleerimist.

Linnapiirist asub kahekorruseline öömaja viie kilomeetri kaugusel. “See on viisakate inimeste koht. Kui kõik ruumid kasutusel, suudame majutada bussitäie rahvast,” seletab motelli juhataja Valdur Matt.

Täiesti uusi hotelle-motelle pole Pärnu piiridest väljaspool enam ammu ehitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles