Annetajad aitavad lapsi kooliasjadega

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üksikult võttes ei maksa vihik või pakk viltpliiatseid palju, aga kokku annavad algklasside õpilastele vajalikud koolitarbed summa, mis ei ole jõukohane igale perele. Et kasinama sissetulekuga perede lapsi õppevahenditega aidata, on ellu kutsutud mitu heategevuslikku koolikampaaniat.
Üksikult võttes ei maksa vihik või pakk viltpliiatseid palju, aga kokku annavad algklasside õpilastele vajalikud koolitarbed summa, mis ei ole jõukohane igale perele. Et kasinama sissetulekuga perede lapsi õppevahenditega aidata, on ellu kutsutud mitu heategevuslikku koolikampaaniat. Foto: Urmas Luik

Kümned Pärnumaa lapsed alustavad järgmisel nädalal uut õppeaastat annetajate abil soetatud ranitsa ja koolitarvetega.

Augusti keskel korjas üle Eesti Selverites toimunud “Lapsed kooli” kampaania käigus koolitarbeid Eesti lasterikaste perede liit.

Pärnus kogus Pärnumaa lasterikaste perede liit (PLPL) koolikraami Mai, Ülejõe ja Suurejõe Selveris. Asju kogusid vabatahtlikena liidu enda liikmed koos suuremate lastega – kokku 26 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles