FIA litsents Auto24ringile

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto24ringi logo.
Auto24ringi logo. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Neljapäeval väljastas rahvusvaheline autospordiliit FIA Auto24ringile ehk suupärasemalt Audru või Sauga ringrajale Baltikumis esimesena FIA Grade 4 litsentsi. See tähendab, et Audru ringrada vastab FIA seatud turvanõuetele ning seal võib korraldada ka rahvusvahelisi vormel 4 klassi võistlusi.

Hea võidusõit ja sealjuures tasuta on ringrajal juba täna, mil peetakse koos Eesti autode ringraja meistrivõistluste viimase etapiga Põhjamaade meistrisarja FIA NEZ SMP F4 etapp.

Tegemist on tänavu alustatud uue vormelisarjaga, kus ühesuguste vormel 4 masinatega sõidavad Rootsi, Soome ja Venemaa noored võidusõitjad. Auhindadeks on stipendiumid liikumaks järgmisel aastal Euroopa F 3 meistrivõistlustele. Sarja promootoriks on koos Soome autospordi liiduga Koiranen GP meeskond, mille spordidirektorina toimetab endine F 1 piloot Mika Salo ja noorte sõitjate ühe juhendajana Kevin Korjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles