Kristiina Sauväli oskab pidulistele hinge pugeda

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Sauväli oma neljast pojast noorima, 11kuuse Andreasega. Pesamunaga lapsehoolduspuhkusel olles naine toitlustus- ja peokujundusteenuste pakkumise peale mõtlema hakkaski.
Kristiina Sauväli oma neljast pojast noorima, 11kuuse Andreasega. Pesamunaga lapsehoolduspuhkusel olles naine toitlustus- ja peokujundusteenuste pakkumise peale mõtlema hakkaski. Foto: Marika Talpas-Taltsepp

“Mina ja catering? Kes võinuks arvata, sest olen ju juristidiplomiga müügijuht ja koolitaja. Kuid mulle on alati meeldinud küpsetada, külalisi kostitada ja pidusid korraldada. Sõbrad küsivad juba ammu, millal ma kohviku avan,” tutvustab Kristiina Sauväli end oma firma kodulehel.

Kohvikut Sindis elaval Kristiinal küll (veel) pole, sest kohvikus majandamisest mõnusamaks peab ta kodust kokkamist, peolaudade katmist ja stiliseerimist.

Võimaluse südame kutset järgida pakkus naisele tema noorim laps – praegu 11kuune poisipõnn Andreas, kellega emapuhkusel olles jäi rohkem aega armsaks saanud kokandushobile pühenduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles