Teabepäeval õpetati ennast hoidma

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“Abivajajatele on loodud tugisüsteemid, ent inimesi aitavad spetsialistid ise põlevad läbi, sest nende toetamisele ei pöörata küllaldaselt tähelepanu,” nentis Pärnu haigla psühhiaatriakliiniku päevakeskuse juhataja Indrek Linnuste Wasa hotellis spetsialistide teabepäeval “Väljakutse. Märka ja hoia end”.

Kõik sai alguse sellest, et taastusravikeskuse Wasa rehabilitatsioonimeeskonna kolm spetsialisti osalesid kevadel rahvusvahelisel projektikoolitusel “Tervise ilmajaam – koolitus kogukondadele”, mille järel tuldi mõttele korraldada sel nädalal kohaliku maakonna klientidega töötavatele spetsialistidele tasuta teabepäev.

Tänavu jaanuaris tunnustati AS Wasa rehabilitatsiooniteenust rahvusvahelise EQUASSi sotsiaalteenuste kvaliteedimärgiga: see tähendab, et Wasa rakendab kvaliteedisüsteemi, mille üks kriteeriume on kogukonna heaks panustamine ja koostöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles