Taisto toob üheeurosed bussipiletid Pärnu-Tallinna liinilegi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taisto buss.
Taisto buss. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Homsest on võimalik Taisto Liinide Pärnu-Tallinna ekspressbussiga sõita kahe linna vahel ainult euro maksva piletiga.

„Üheeuroseid bussipileteid hakkasime 1. juulist pakkuma Tartu ja Tallinna vahel ja 1. augustist Rakvere ja Tallinna vahel reisimiseks. Nüüd, 1. septembrist saab ühe euro eest bussiga sõita ka Pärnu ja Tallinna vahel,“ ütles Taisto Liinide veokorraldaja Jan Landrat. "Eurosed bussipiletid tulevad müügile kõigi meie ekspressbusside puhul igaks päevaks, samal ajal on üheeuroseid pileteid igaks reisiks müügil piiratud arv ja neid saab osta juba praegu ainult internetikeskkonnast www.Tpilet.ee. Samuti alanevad bussipiletite hinnad septembrist mitmel meie väljumisel neilegi, kes ostavad oma pileti bussijaamast või bussijuhilt."

„Üheeuroste bussipiletite pakkumiseks võtame üle seni odavlennunduses levinud piletimüügimudeli. Kes ostab bussipileti varakult, saab selle soodsamalt, viimasel minutil bussijaamast piletit ostjad peavad maksma suurema summa," seletas Landrat. "Kuna liine teenindavad suured, 50kohalised bussid, siis igale reisile jäi praegu vabu istekohti. Nüüd ongi bussiettevõttel valida, kas jätta need kohad vabaks ja võimaldada nii inimestel näiteks mugavalt üle istmepaari istuda või panna need väga soodsa hinnaga müüki ja üritada bussil nii igale istekohale reisija saada. Keskmiselt ühe kuni nelja euro eest lähevadki nüüd müüki seni vabaks jäänud istekohad," selgitas Landrat euroste bussipiletite võimalikkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles