Port Arturi iPadi võitnud laps läheb homme esimesse klassi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Arturi kaubanduskeskuse turundusjuht Ave Reinson andis kooliloosi kolmanda  loosimise võitnud Kati Poolmale (vasakul) üle auhinnaks olnud iPad mini.
Port Arturi kaubanduskeskuse turundusjuht Ave Reinson andis kooliloosi kolmanda loosimise võitnud Kati Poolmale (vasakul) üle auhinnaks olnud iPad mini. Foto: Port Artur

Port Arturi kooliloosi kolmas loosimine tõi iPad mini võidu Kati Poolmale.

Kati Poolma sõnul teeb ta oma igapäevased ostud just Port Arturist. Kuna viimase nädala jooksul on ta siin käinud ostmas nii lapse kooliasju kui ka lemmiklooma tarbeid ja toidukaupa, ei oska ta täpselt aimata, millise ostu eest võit tuli.

Eriti õnnelik oli Kati Poolma selle üle, et võit tuli just täna, üks päev enne, kui ta laps esimest päeva kooli läheb. Kas uhket iPad minit hakkavad rohkem kasutama lapsevanemad või homme kooli minev esimese klassi õpilane, ei osanud Kati Poolma veel öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles