Ratturid väntavad Euroopa ühtsuse ja rahu nimel

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läbi Baltimaade väntab neli rattaentusiasti: Dolf Plijter, Massimo Orlandini, Giuseppe Mazzoni ja Vittorio Tonutti. Kaubikuga saadab neid Alexander von Lingen ja samuti reisib kaasa Marina Keessen.
Läbi Baltimaade väntab neli rattaentusiasti: Dolf Plijter, Massimo Orlandini, Giuseppe Mazzoni ja Vittorio Tonutti. Kaubikuga saadab neid Alexander von Lingen ja samuti reisib kaasa Marina Keessen. Foto: Ants Liigus

Esmaspäeva hommikul andis Pärnu linnapea Romek Kosenkranius linnakodaniku majas audientsi kunagistele Euroopa Komisjoni liikmetele, kes sõidavad ratastel Vilniusest Tallinna, et demonstreerida nii Euroopa ühtsust.

Rattaretke eestvedajad on endised Euroopa Komisjoni liikmed Alexander von Lingen, Dolf Plijter ja Ernst Piehl, kes küll seekordsel retkel ei osale.

Pärnu meeri väisasid teistes Euroopa instantsides töötavad Marina Keessen Hollandist ning itaallased Massimo Orlandini, Giuseppe Mazzoni ja Vittorio Tonutti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles