Tõmmud mehed käisid kambakesi poes vargil

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvafirma autod Pärnus Suurejõe Selveri juures. Pilt on illustratiivne.
Turvafirma autod Pärnus Suurejõe Selveri juures. Pilt on illustratiivne. Foto: Lugeja pilt

Pärnu Postimehe lugeja saatis toimetusele foto turvafirma G4S autodest pühapäeva õhtul Pärnus Suurejõe Selveri juures. Lugeja info põhjal tegelesid neli tõmmut meest kaupluses kosmeetika ja aluspesu taskutesse toppimisega ja samal ajal valmistus turvafirma õues haaranguks.

G4S Eesti pressiesindaja Reimo Raja kinnitas juhtunut. „Meie patrull sai häireteate pühapäeval mõni minut pärast viit õhtul. Kuna oli põhjust arvata, et toimub grupiviisiline varastamine, otsustati reageerida suuremate jõudude – kolme ekipaažiga,“ rääkis Raja. „Kohale jõuti nelja minutiga.“

Turvafirma kinnitusel osutas poe turvatöötaja video vahendusel episoodile, kus selgesti oli näha, kuidas kaupa põue topiti. „Kassadest väljumisel kontrolliti nelja isikut, kellest ühel olid taskus meeste aluspüksid. See mees anti üle politseile. Ülejäänud kolm said kohapeal vabaks,“ sõnas Raja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles