Port Artur toetab Pärnumaa kooliuusikuid kümnendat aastat

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kuninga tänava põhikooli esimese klassi õpilane Timmu Sarv koolimaja uksel.
Pärnu Kuninga tänava põhikooli esimese klassi õpilane Timmu Sarv koolimaja uksel. Foto: Erakogu

Juba kümnendat aastat järjest teeb Pärnu Port Arturi kaubakeskus oma kodukandi lastele esimese koolipäeva puhul kingituse. Kõik 1010 Pärnumaal 1. klassi läinud last saavad täna kätte Port Arturi koolitarvetega koti.

Iga laps saab kaubanduskeskuse öökullidega sussikoti koos joonistusploki, ruudulise ja joonelise vihiku ja kirjatarvete karbi ühes joonlaua, teritaja, kustutuskummi ja harilike pliiatsitega.

Kaubanduskeskuse teatel toetab Port Artur sotsiaalselt vastutustundliku ettevõttena järjepidevalt oma kogukonna haridustee alustajaid.

„Kingitusega väärtustame hariduse omandamist ja oleme oma linna ja maakonna peredele toeks lapse kooli saatmisel,“ selgitas Port Arturi tegevjuht Keit Nestor. „Soovime lastele kustumatut teadmisjanu ja palju häid sõpru koolipingist.“

Esimest korda said Pärnumaa lapsed Port Arturilt koolialguse kingituse 2006. aastal. Need noored, kes Port Arturi pliiatsitega kooliteed alustasid, lõpetasid kevadel põhikooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles