Pärnumaa firma nimetati ettevõtluse auhinna nominendiks

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal elastikniite tootev Fein-Elast Estonia OÜ kandideerib aasta piirkonna ettevõtete kategoorias.
Pärnumaal elastikniite tootev Fein-Elast Estonia OÜ kandideerib aasta piirkonna ettevõtete kategoorias. Foto: Urmas Luik

Esinduslik žürii valis välja ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) välja antava ettevõtluse auhinna nominendid, teiste seas kandideerib aasta piirkonna ettevõtte kategoorias üks Pärnumaa firma. 

Eri valdkondade asjatundjad valisid välja kolm parimat ettevõtet viies kategoorias: aasta eksportöör, aasta välisinvestor, aasta piirkonna ettevõte, aasta uuendaja ja konkursi ajaloos esimest korda aasta vastutustundlik ettevõte. Hindamise aluseks olid ettevõtte majandustulemused, turundusplaanid, tootearendus ja muud tegurid, mis tagasid edu.

Pärnumaal elastikniite tootev Fein-Elast Estonia OÜ kandideerib aasta piirkonna ettevõtete kategoorias ja koos temaga on samas kategoorias nimetatud nominendid veel Märjamaa Lihatööstus OÜ ja kasevineeri valmistav UPM-Kymmene Otepää AS.

Aasta piirkonna ettevõtte kategooria eesmärk on tunnustada ja tuua eeskujuks majanduslikult edukaid ja regionaalselt olulisi ettevõtteid, mille põhitegevuse kaudu edeneb kohalik eluolugi.

Viie kategooria parimad ettevõtted kuulutatakse välja 8. oktoobril auhinnagalaõhtul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles