Korvpallikoondis kohtub Pärnus enne EMile sõitmist fännidega

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti korvpallikoondis kohtub homme, 2. septembril viimast korda enne Euroopa meistrivõistlusi Eesti meedia ja fännidega Pärnu Apollo kinos, et võtta Riiga kaasa häid soove ja emotsioone kinosaalist ja vastata pöidlahoidjate küsimustele.

Koos kinokülastajatega vaatab terve rahvusmeeskond põnevuskomöödiat "Koondnimi U.N.C.L.E".

"Loodame, et humoorikas ja põnev filmielamus aitab koondisel enne olulisi mänge enda missioonile kaasa võtta positiivseid emotsioone ja energiat, et seejärel Riiast fännidele häid korvpallielamusi pakkuda," sõnas koondise suursponsori Apollo tegevjuht Mauri Kristjan Dorbek.

Dorbek lisas, et koondise ja fännide ühine kinokülastus juhatab ühtlasi sisse EMi Apollo kinosaalides. "Neil korvpallisõpradel, kes ei saa kodulinnast Riiga sõita, on Eesti mängudele võimalik kaasa elada Pärnu Apollo kino ja Tallinna Solarise kino suurtes saalides," rääkis Dorbek.

Eesti korvpalliliidu peasekretäri Keio Kuhi sõnutsi sõidab Riiga rahvusmeeskonnale toeks üle 6000 Eesti korvpallisõbra, kes on soetanud viiele võistlusmängule kokku üle 25 000 pileti.

"Korvpalliliidul on hea meel, et peale selle saavad ligikaudu 3000 korvpallisõpra Pärnus ja Tallinnas üheskoos suures saalis rahvuskoondisele kaasa elada ja mängude emotsioone jagada," hindas Kuhi, lisades, et koos fännidega hoiavad kinos meestele pöialt Eesti naiste koondise ja meisternaiskonna 1182 Tallinn mängijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles