Pärnust võib Tallinna sõita ühe euro eest

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnakad, kes varakult T-pileti veebilehelt bussipileti ostavad, võivad eilsest kahe euroga Tallinna ja tagasi sõita, kõige kiiremini tasub osta hommikul ja õhtul väljuvate busside pileteid.

Eilsest jõudis suvel Eesti bussifirmade vahel alanud hinnasõda Pärnu ja Tallinna vahelise bussiühenduseni. Kui seni konkureerisid Simple Express ja Taisto Liinid Tallinna-Tartu, Tallinna-Rakvere ja Tallinna-Narva vaheliste sõitjate pärast ning senised bussifirmad jälgisid ärevusega Superbusi liinilubade heitlust, siis nüüd otsustas Taisto Liinid septembrist Tallinna-Pärnu ekspressbusside hinna ühe euroni alandada.

Pärnust kell 6 Tallinna väljuva kiirliini piletihind ei alanenud. Taisto soodushinnaga ekspressbussid väljuvad Pärnust Tallinna kell 9.15, 10.15, 11.30, 15, 16.45 ja 18 ning Tallinnast Pärnu kell 8.15, 11.45, 13.30, 15.15, 16.45 ja 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles