Pärnumaa omavalitsuste liitu asub juhtima Lauri Luur

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Luur.
Lauri Luur. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) üldkogu valis juhatuse esimeheks Lauri Luuri. Senine esimees Eeri Tammik jätkab juhatuse liikmena. 

Juhatuse esimees vahetub 16. novembril. Juhatusest lahkub Taimo Tammeleht, kelle neljaastane leping lõpeb 12. oktoobril.

Lauri Luur on 2011. aastast Are vallavanem, enne seda töötas ta neli aastat abivallavanema. Luur on lõpetanud Tartu ülikooli Pärnu kolledži majandusteaduse õppekava.

Viimased viis aastat POLi juhina töötanud Eeri Tammik esitas avalduse juhatuse esimehe ametist loobumiseks tervislikel põhjustel, soovides jätkata juhatuse liikmena. Üldkogu kinnitas Tammiku POLi juhatuse liikmeks.

POLi lähiaastate ülesanded on aktiivselt osaleda haldusreformi tegemisel, kaitsta Pärnumaa majandushuve, tõsta konkurentsivõimet ja seostada haridusvõrku siinse tööjõu vajadusega eelkõige kõrgemalt tasustatud töökohtadel. Juhatusse omavalitsusjuhi kogemuse toomine aitab neid soove realiseerida, teatas POL pressile saadetud teates.

POL asutati 22. jaanuaril 1992. aastal. See on omavalitsuste vabatahtlik ühendus, mille põhieesmärk on oma liikmete ühishuvide esindamine-kaitsmine ja koostöö omavalitsusi puudutavatel teemadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles