Kesklinna liikluskorraldus on reedest pühapäevani häiritud

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Tänavu 15. korda toimuva Jüri Jaansoni kahe silla jooksu tõttu on Pärnu kesklinnas muudetud liikluskorda homme kella 16st kuni pühapäeval kella 16ni nii, et see mõjutab oluliselt auto- ja bussiliiklust.

Jooksu korraldajate teatel suletakse reedest pühapäevani Vee tänav Pikast tänavast Kesklinna sillani ja Akadeemia tänav Rüütli tänavast Kesklinna sillani. Kesklinna sillalt suunatakse liiklus Laiale tänavale. Mõlema suuna ajutised bussipeatused paigaldatakse Laia tänava Kesklinna silla poolsesse otsa. Number 5, 11 ja 18 liini busside ümberpööramine toimub Pärnu keskuse parklas Apollo kino kõrval.

Peale selle on pühapäeval, 6. septembril põhijooksu toimumise päeval kella 16ni suletud liiklus Õhtu tänaval. Samal ajal on raskendatud kohalike elanike ligipääs Vallikääru kesklinnapoolsesse serva Õhtu, Rüütli ja Kalda tänaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles